4. syyskuuta 2010

Tonnikalatäyte patongille

Paistoin Rainbown esipaistettuja täysjyväpatonkeja ja tein niille tonnikalasta täytteen. Täytettä riitti kahteen patonkiin ja jäi vähän ylikin.

Tonnikalatäyte:

1 prk tonnikalaa paloina vedessä
n. ½ pienestä punaisesta paprikasta
2-3 rkl kevyt majoneesia
vähän juustoraastetta
jäävuorisalaattia
tomaattia

Leikkaa paprikasta pienen pieniä kuutioita. Valuta tonnikalasta vesi. Sekoita tonnikala ja paprikat kulhossa. Lisää majoneesi ja vähän juustoraastetta. Sekoita täyte tasaiseksi.

Leikkaa patonki pitkittäin kahtia, älä kuitenkaan ihan loppuun asti. Sipaise patongille hieman margariinia ja revi jäävuorisalaatin lehdestä paloja siihen päälle. Levitä tonnikalatäytettä salaatin päälle. Lisää vielä lopuksi muutama siivu tomaattia.

1 kommentti: