17. marraskuuta 2010

Jauhelihapizza

Jauhelihapizza:

Pohja:
2,5 dl vettä
2 tl kuivahiivaa
½ tl suolaa
5 dl venhäjauhoja
2 rkl oliiviöljyä

Liota hiiva lämpimään veteen, lisää suola ja jauhot sekä lopuksi oliiviöljy. Alusta taikinaa kunnes se irtoaa kulhon reunoista. Kaulitse taikina leivinpaperin päälle pellille.

Täyte:
1 prk tomaattipyrettä
400 g jauhelihaa
suolaa
mustapippuria
valkopippuria
paprikajauhetta
valkosipulijauhetta
1 punasipuli
jalopeñoja
1 tomaatti
emmental-juustoraastetta

Levitä tomaattipyree pizzapohjalle. Pilko punasipuli kuutioiksi. Ruskista jauheliha ja punasipuli ja mausta liha. Pilko jalopeñot ja tomaatit. Levitä jauheliha, punasipuli, jalopeñot ja tomaattikuutiot pizzapohjalle ja ripottele päälle juustoraaste. Paista 250C asteessa 15 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti