23. marraskuuta 2010

Välimeren kanapasta

Poikaystävän toivomuksesta tein tälläistä tomaattista kanapastaa, johon tuli myös muun muassa oliiveja. Juustona käytin emmental-raastetta, mutta ensi kerralla ajattelin kokeilla ehkä fetaa tai jotain tuorejuustoa. Poikaystävä olisi toivonut juustoksi vuohenjuustoa, mutta en ole vielä tykästynyt sen makuun.. täytyy joskus yrittää maistella sitäkin (:

Välimeren kanapasta:

simpukkapastaa
300 g kanasuikaleita (naturel)
tilkka öljyä
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
1 prk tomaattimurskaa
oreganoa
suolaa
mustapippuria
valkopippuria
paprikajauhetta
kalamata-oliiveja renkaina (n. 10 kpl)
emmental-juustoraastetta
2 dl ruokakermaa

Keitä pasta ohjeen mukaan kypsäksi. Kuori ja pilko sipulit. Ruskista kanasuikaleet tilkassa öljyä. Kuullota myös sipulit. Lisää joukkoon tomaattimurska ja mausteet. Valuta oliivit ja leikkaa ne renkaiksi. Sekoita kastikkeen joukkoon oliivit, juustoraaste ja ruokakerma. Lisää joukkoon valutettu pasta ja sekoita.



















Juotiin ruoan kanssa raikasta ja hieman päärynäisen makuista Pearly Bay - Cape White valkoviiniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti