18. maaliskuuta 2011

Lihapullat kermakastikkeessa

Lihapullat:

1 prk kermaviiliä
1 pss sipulikeittoaineksia
400 g nautasikajauhelihaa
1 kananmuna

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile niistä lihapullia. Paista pannulla margariinissa ja hauduta vielä lopuksi hetki kastikkeessa.

Kermakastike:

2 rkl margariinia
2 rkl vehnäjauhoja
pari desiä vettä
2 dl ruokakermaa
1 rkl sinappia
reilusti soijaa
mustapippuria
valkopippuria
cayennepippuria

Sulata pannussa voi ja lisää siihen vehnäjauhot. Anna kypsyä hetki, älä ruskista. Lisää vettä ja sekoita hyvin. Lisää myös ruokakerma ja mausta soijalla, sinapilla ja pippureilla. Laita lihapullat kastikkeeseen kypsymään hetkeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti