7. huhtikuuta 2011

Kermainen kanapasta

Opiskelut on vieny taas paljon aikaa arjesta, joten kokkailut on jääneet vähemmälle. Siksi olenkin tehnyt viime päivinä nopeita ja simppeleitä arkiruokia, jotka valmistuvat hetkessä. Tässä yksi niistä.

Kermainen kanapasta:

tilkka öljyä
300 g maustamattomia kanasuikaleita
2,5 dl Creme Cuisine valkosipuli ja yrtit
grillausmaustetta
yrttiseosta
pastaa

Keitä pasta ohjeen mukaan. Ruskista kanasuikaleet tilkassa öljyä. Mausta yrittiseoksella ja grillausmausteella. Sekoita joukkoon creme cuisine ja kuumenna hetki. Lisää valutettu pasta kanakastikkeen joukkoon ja sekoita. Nauti :)

2 kommenttia:

  1. Hei,tässäkin niin suussasulavan maukas annos.
    Kirjoittelen tähän vielä tomaattipiirakan vuoan koot.
    Vuokani oli 30x25 cm iso eli tavallinen piirasvuoka pyöreäkin käy tähän piiraaseen hyvi. Reunaa oli kolmensentin verran.
    Meillä teki hyvin kauppansa piirakka toivottavasti maistuu myös siellä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos :) Kokeilen tomaattipiirakkaa heti, kun työkiireiltäni ehdin!

    VastaaPoista