22. huhtikuuta 2011

Pitkäperjantain illallinen

Possukääryleet:

2 porsaan lehtipihviä à 120 g
suolaa
pippuria
valkosipulijauhetta
tuoretta basilikaa
aurinkokuivattuja tomaatteja kuutioina
4-6 siivua pekonia

nokare voita
1 rkl rypsiöljyä

1 dl vettä
1 valkosipulin kynsi
1 rkl fondia

Mausta pihvit molemmin puolin suolalla ja pippurilla. Kuutioi aurinkokuivatut tomaatit ja tuoreet basilikan lehdet pieneksi ja laita pihvin päälle. Kääräise pihvi rullaksi. Kääri ympärille kaksi siivua pekonia. Kiinnitä cocktailtikulla.

Sulata voi pannussa. Lisää öljy. Paista kääryleet kauniin ruskeiksi. Lisää vesi, fondi ja pilkottu valkosipulin kynsi. Anna hautua kannen alla noin 10-15 minuuttia. Lisää 1 dl kuohukermaa ja kuumenna vielä hetki. Tarjoa lohkoperunoiden ja raikkaan salaatin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti