4. lokakuuta 2012

Mustapekan kinkkukiusaus

Tässä yksi variaatio helposta arkiruoasta. Tuoreet tomaatit ja pippurinen Mustapekka-kerma antavat kinkkukiusaukselle kivasti vähän erilaista makua. Eikä tämä kaipaa sen lisäksi muuta maustamista. 

Mustapekan kinkkukiusaus: 

500 g perunasipulisekoitusta (pakaste)
200 g savusuikaleita
2 tomaattia
2,5 dl Mustapekka-ruokakermaa

Voitele uunivuoka. Laita pohjalle puolet perunasipulisekoituksesta. Lisää sen jälkeen savusuikaleet ja kuutioidut tomaatit. Kaada päälle loput perunasipulisekoituksesta. Lisää lopuksi Mustapekka-juustolla maustettu ruokakerma. Paista 200C asteessa 45 minuuttia. Tarjoa etikkapunajuurten kera.

2 kommenttia:

  1. Aijaijai, rakastan mustapekka- ja pikkusiskojuustoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samoin! Tsekkaa myös Pippurinen kinkkupasta :) http://skorpioninkeittiossa.blogspot.fi/2012/08/pippurinen-kinkkupasta.html

      Poista