9. helmikuuta 2013

Briejuustoa ja aprikoosihilloketta

Tapasillan päätteksi lautaselle päätyi vielä täyteläistä briejuustoa ja makeaa aprikoosihilloketta. Briejuusto on yksi lempparijuustoni, joten tämä kyllä maistui. Myös uusi tuttavuus aprikoosihilloke oli oikein pirteän makuista, joskin aika makeaa.

Aprikoosihilloke:

250 g kuivattuja aprikooseja
½ dl vettä
½ dl hunaja-omenaviinietikkaa
1 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
 ripaus suolaa

Suikaloi kuivatut aprikoosit. Mittaa kattilaan kaikki aineet. Keitä 20 minuuttia ja anna jäätyä. Tarjoile briejuuston kanssa.





2 kommenttia:

  1. Pirteän väristä hilloketta. Pitää joskus tehdä.:) Brie-juuston kanssa erilaiset hillot sopii loistavasti. Itse tykkään kriikunahillon kanssa, kun siinä on hieman kirpeyttäkin.;)

    VastaaPoista