24. elokuuta 2013

Arvontavoitto

Viime aikoina on tapahtunut paljon kaikkea kivaa ja olen oikein innoissani tulevasta syksystä blogin puolella :)

Hyvä onni kolahti myös Sarpun järjestämässä arvonnassa hänen tyrniä ja tyrskyjä-blogissaan, josta voitin tämän mahtavan palkinnon. Erityisesti himoitsin arvontaan osallistuessani tuota Marimekon Hauki-uunikinnasta. Kyllä huusin ääneen wohoo ja jee, kun sain tietää voittaneeni :) Hienon uunikintaan lisäksi arvontapalkinto sisälsi kuvassa näkyvät tuotteet eli hauki-servettejä, keittokirjan ja muutamia herkkujakin :)

Kiitos Sarppu! :)




























Ehkä minäkin innostun järjestämään vielä syksyn aikana teille jonkin kivan arvonnan, kun itsekin tulin tästä voitosta niin iloiseksi :)

8 kommenttia:

  1. Onnittelut vielä kerran upeasta arvontavoitosta!!! Olen kyllä ihan kateellinen tuosta palkinnosta! :)
    Ja kyllä kyllä kyllä,järjestä ihmeessä itsekin arvonta! Pientä jännitystä blogisi lukijoille!!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Oli kyllä tosi hyvä palkinto! Eiköhän tässä joku arvonta pistetä pystyyn, kun keksin ensin kivan palkinnon arvottavaksi :)

      Poista
  2. Hyvä että tuli perille ja olit tyytyväinen, täytyy myöntää että itse hiukan kaiholla tuota patakinnasta laitoin pakettiin, niin siihen tykästyin. Taidan hakea itselleni samanlaisen, on pitkä varsi ja muutenkin kunnollinen :) iloisia kokkailuhetkiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on samaan aikaan jotain hauskaa, mutta se on kuitenkin tyylikäs :) Yleensä onnistun aina likaamaan patalaput ja -kintaat, kun meidän uuni on niin ahdas. Vahingossa hipaisee vastuksia.. Hauki-kinnasta lupaan kyllä varjella, että se pysyy ehkänä ja puhtaana :)

      Kissamme Luna ihastui lähettämääsi pahvilaatikkoon ja nytkin makoilee sen päällä :)

      Poista
  3. Onpa hauskan näköinen patakinnas, piristää varmaan kummasti! :D Ihana blogi, löysin heti ensimmäisellä selauskerralla paljon ihania reseptejä :)

    minttusblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista :) Kiva, jos löysit hyviä reseptejä!

      Hauki-patakinnas on kyllä veikeä :)

      Poista